Els Monthy Python augmenten un 23.000% les ventes de DVD gràcies a YouTube

Segons exposa Fast Company els Monthy Python augmenten un 23.000% les ventes de DVD gràcies a YouTube des de que van decidir publicar de manera oficial, categoritzats i ordenats, els seus vídeos en alta qualitat a YouTube (versus la caòtica i de baixa qualitat que havien pujats els particulars) i demanant a la gent que compres el DVD del equip. Sembla que va funcionar i han venut un 23.000% més de DVD. Potser han trobat la formular per tal que Internet sigui un aliat enlloc d’un enemic. Aquesta es una manera d’innovar.

Si es comparen les xifres de vendes de DVD en Amazon abans i després de la creació dels Monty Python canal de YouTube, l’impuls pel que sembla coincideix al voltant de 23.000%.

A la fi de l’any passat l’equip de Python, alimentat per les desenes de milers de clips il·legalment pujat a YouTube pels fans, va prendre una mesura inusual.

Simultàniament en el Regne Unit, el govern ha admès que ha hagut d’abandonar els plans per a castigar als il·legals d’arxius comparteixen amb desconnexions net, en virtut d’un projecte de «tres cops i estàs fora» règim. El moviment aparentment ha consternat Regne Unit, les companyies disqueras, però el plaer proveïdors de serveis d’Internet: En virtut de la legislació proposada, que haurien estat les accions legals encaminades a fer complir, i que ha estat desastrós PR per a les empreses en un mercat molt competitiu.

Al declarar el règim molt mort, el govern del Regne Unit va admetre que la creació de les lleis s’han presentat insuperables dificultats polítiques i jurídiques. En resposta, el Regne Unit el major proveïdor de telèfon BT és ara va dir que es persegueixen més «amablement» la pirateria, sense recórrer a la legislació, des de que «no  tenen sanció per agafar la gent en linia i al mateix temps espantar-los» 23,000% és una xifra fabulosa, si és cert, encara que les estadístiques són totes relatives. El pas per l’equip de Python, i les últimes decisions del govern i BT, podria representar una revolució silenciosa en l’enfocament de la línia de propietat intel·lectual. I els moviments són indiscutiblement millor per a les relacions públiques més greus que amenacen accions legals, en cert estil Inquisició espanyola. Que ningú espera.

Deja un comentario