Vols qualitat o rapidesa en la publicació d’imatges de la teva empresa?

Una de les coses que més ens poden ajudar a promocionar la nostra empresa, els nostres productes són les imatges .

Qualitat de les imatges

Quan parlem d’imatges per a la nostra web hem de saber que aquestes seran el sant i senya de l’empresa, per tant, buscarem que les composicions siguin cuidades, que les imatges siguin de bona qualitat, mimant tots els detalls.

Però quan estan destinades a les xarxes socials, hem de seguir la mateixa estratègia? És millor ser ràpids en compartir o buscar la imatge perfecta?

ying-yang

Rapidesa en la distribució de les imatges

Si fem una similitud amb els llibres, les imatges per a la web serien com una edició de tapa dura i les imatges per a xarxes socials serien el llibre de butxaca. El seu consum és molt més ràpid, es busca una imatge que sigui per a un consum ràpid, que durarà el que tarda a arribar la següent actualització.

Estratègies en l’ús d’imatges online

Aquí hi ha dos tipus d’estratègies i 3 opcions.

1. Fotografies de qualitat

D’una banda, fer imatges amb una gran qualitat per tractar tant per a web, publicitat en línia o tradicional i que també podem compartir per les xarxes socials.

Depèn molt de l’habilitat com a fotògrafs i amb el retoc, ja que, sempre cal adaptar per al format d’Internet i pot ser un treball que porta el seu temps. Podem veure un clar exemple d’aquest tipus d’estratègia a la galeria de Sant Pere del Bosch Hotel & Spa

511a2053e4b084db26362b76

2. Pujades des del mòbil

No obstant això una foto que fem amb el mòbil, la pugem a Instagram i la compartim per Facebook no ens porta més que uns segons. Aquí el que cadascú ha de valorar, ja que només nosaltres coneixem al nostre tipus de clients, com anem a treure-li millor partit, si amb una imatge ràpida i compartida a Facebook o amb una composició acurada, que mostri els nostres productes o la perfecció del treball que realitzem .

3. Estratègia mixta

La qüestió és que no hem de quedar-nos amb la qualitat o amb la rapidesa, sinó que podem combinar ambdues tècniques de forma efectiva.

  • Cal que sigui faci actualitzar continguts en xarxes socials de forma ràpida
  • Val la pena tenir plus de qualitat que altres empreses no tenen.

Deja un comentario