Quant a

Responsable del lloc web

L’entitat responsable d’aquesta web es 123 INNOVATION GROUP S.L.

  • Adreça ARIMON,58
  • Codi Postal y Població: 08022-BARCELONA
  • Provincia y País: BARCELONA-ESPANYA

Protecció de dades

Les dades que es registren en un fitxer automatitzat es recullen a través de formularis, correus o telefon amb la finalitat de gestió de recursos humans, gestió de clients o proveidors, contable, fiscal y administrativa. 123 INNOVATION GROUP S.L. es el responsable dels fitxers automatitzats i no cedirà les dades a tercers sense el seu consentiment.

Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de dades personals el mecanisme per exercir aquests drets es el correu electronic soporte@einnova.com

Propietat intel·lectual

En compliment de la Llei de propietat industrial i intel·lectual només s’utilitza material protegit per drets de propietat intel·lectual o industrial que pertanyen a tercers amb autorització i en les condiciones marcades.

Cal respectar el dreta de la propietat intel·lectual en les condicions especifiques i, per norma general, el contingut d’aquesta pagina es pot copiar sempre i quan s’indiqui l’autoria i es vinculi amb un enllaç a la font de www.marketingviral.cat. Aquest enllaç no pot contenir l’atribut rel=»nofollow».

Responsabilitat sobre els continguts

El responsable del lloc està exempt de responsabilitat sobre els continguts no gestionats directament pel lloc web i també sobre les dades que se’n poguessin recollir (fòrums, opinió, llibres de visita i enllaços a tercers).

En cas de moderació dels missatges, els comentaris inadecuats o que poden ferir la sensibilitat no es publicaràn. En el cas de no ser moderats o ser solicitat pre un tercer, caldrà avisar al administrador per efectuar la baixa del comentari sense cap responsabilitat sobre el contingut per part del responsable del lloc.

Seguretat

Es disposa de un mecanisme https per garantir les transaccions a http://zonasegura.einnova.com
Les comandes realitzades tenen un número de indentificació per a la seva atenció i així poder realitzar un seguiment o reclamació.

One thought on “Quant a”

Deja un comentario