Confiança en els comentaris d’altres compradors a Internet

Les persones que fan les seves compres a través de la xarxa estan influïts per les xarxes socials i per les converses cara a cara amb els seus amics.  Però sobretot influeixen en ells les opinions de tercers.  Aquesta és una de les conclusions de l’estudi «Conversations Among Consumers», realitzat per e-tailing group per al lloc de venda on line Ripple6.

Castellers colaborant i amb confiança

Aquesta enquesta, basada en les respostes de 1.000 compradors en línia, va destacar que mentre que el 46% d’aquests troben un valor afegit a les recomanacions de producte realitzades pels seus amics, un 47% busquen crítiques d’altres consumidors a l’hora de prendre la decisió .

Els consumidors en línia busquen també informació experta (43%), informació d’altres individus que consideren «com ells» (40%) i eines de comparació de productes (38%) per ajudar a decidir què comprar.

Dues terceres parts (67%) dels enquestats es passen com a mínim una hora a la setmana en xarxes socials com Facebook i MySpace. El 65% d’ells valora el fet de connectar directament amb altres consumidors que van comprar productes similars. El 43% assegura que les seves compres són el resultat del temps que passen en aquests llocs.

En resum: Els amics continuen sent importants.
El 83% dels compradors en línia van dir que estava interessats en compartir informació sobre les seves compres amb gent que coneixen, mentre que el 74% afirma estar influït per les opinions d’altres en la seva decisió de comprar un producte en el primer lloc.

Font | ecommretail
Foto | alanclaver_2000

Deja un comentario